AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kırılmasını görmek

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının kırılmasını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bacağının kırıldığını görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının kırıldığını görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırılmak servet sahibi olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir