AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kırılması görmek

Kahve falında bacak kırılması görmek

Kahve falında bacak kırılması görmek başına uğursuzluklar geleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, başına türlü işler geleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacak kırılması gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında bacağın kırıldığını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, fal sahibinin şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında bacak kırılması görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında bacağının kırıldığını görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir