AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kırılan birini görmek

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, arkadaştan görülecek faydaya, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine inanılır.

Kahve falında bacağı kırılan birini gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında birinin bacağının kırıldığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kırılması görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Kahve falında bacağının kırıldığını görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir