AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak ve konuşmak

Kahve falında ağlamak ve konuşmak

Kahve falında ağlamak ve konuşmak fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamak ve konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle konuşmak ve ağlamak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Kahve falında ağlamak ve konuşmak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalet eder.

Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye inanılır.

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında örümcekle konuşmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında birinin arkasından konuşmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bi insanla konuşmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir