AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak

Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak

Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak işlerini yoluna koyacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hileye, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye inanılır.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hak yiyeceğine işarettir.

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında oğluyla telefonda konuşmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birisiyle telefonla konuşmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir