AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcekle konuşmak

Kahve falında örümcekle konuşmak

Kahve falında örümcekle konuşmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kime gideceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında örümcekle konuşmak gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Kahve falında örümcekle konuşmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz örümcek öldürmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde örümcek görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Kahve falında örümcek ağı süpürdüğünü görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında örümcek yavrusu görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı örümcek görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta örümcek ağı görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek tutmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir