AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle konuşmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir