AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak yeni denemelerde bulunacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak gördüyseniz:

  • Daha çok göz önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle tokalaşmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında bakanla tokalaşmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle tokalaşmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkeklerle tokalaşmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir