AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasından konuşmak

Kahve falında birinin arkasından konuşmak

Kahve falında birinin arkasından konuşmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, küslerin barışacağına, hem de çok üzüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin arkasından konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Kahve falında arkasından konuşmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, şansının her zaman yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin arkasından konuşmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının arkasından konuşmak para kazanmasına da vesile olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından konuşmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından konuşmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkası açık araba görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında ölenin arkasından gitmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında perde arkasından bakmak hasta ise daha kötüye gideceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir