AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bi insanla konuşmak

Kahve falında ölmüş bi insanla konuşmak

Kahve falında ölmüş bi insanla konuşmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bi insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bi insanla konuşmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanlarla konuşmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insan konuşmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen bir insanla konuşmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs insanla konuşmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir insanla telefonda konuşmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında yabancı insanla konuşmak maddi zarara uğrayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir