AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle konuşmak ve ağlamak

Kahve falında ölüyle konuşmak ve ağlamak

Kahve falında ölüyle konuşmak ve ağlamak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle konuşmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle konuşmak ve ağlamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye yorulur.

Kahve falında ağlamak ve konuşmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kadınla konuşmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak haksızlığa uğrayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir