AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin avret yerini görmek

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi avret yerini açık görmek sıkıntıların aşılacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında avret yerini görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek kısmetsizlik yaşayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek sorunların tek kalemde silineceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan avret yeri görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir