AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadının avret yerini görmek

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, o kapıyı kapatacağına delalet eder.

Kahve falında başka kadının avret yerini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın avret yerini görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kadını avret yerini görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın avret yeri görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek yeni yerler göreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir