AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerini görmek

Kahve falında avret yerini görmek

Kahve falında avret yerini görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, günden güne kazancının artacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kısmetinin de açılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Kahve falında avret yerini gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında annesinin avret yerini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında avret yerini görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinin avret yerini görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir