AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kazançlı işlere girileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler ilginç iş birliklerine veya ilişkilere neden olabilir.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek şükür içinde bir hayat süreceğine, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın avret yeri görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir