AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi avret yerini açık görmek

Kahve falında kendi avret yerini açık görmek

Kahve falında kendi avret yerini açık görmek sorumluluk alacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, çocuklar gibi şen olacağına işarettir.

Kahve falında kendi avret yerini açık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Kahve falında kendi avret yerini açık görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının avret yerini görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kadın avret yeri görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımının avret yerini görmek evine haciz geleceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının avret yerini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, tebrik edileceğine delalet eder.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir