AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içtiğini saklamak

Kahve falında sigara içtiğini saklamak

Kahve falında sigara içtiğini saklamak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hakkını savunamayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara sakladığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi saklamak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sigarayı saklamak namaz kılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara saklamak sözler sarf edeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında sigara içen bir erkek görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir