AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içmemek

Kahve falında sigara içmemek

Kahve falında sigara içmemek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, gelirinin daimi olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içmemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içtiğini görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında sigara içen bir erkek görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir