AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini sarhoş görmek

Kahve falında başka birini sarhoş görmek

Kahve falında başka birini sarhoş görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini sarhoş gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, gün sayacağına yorulur.

Kahve falında başka birini sarhoş görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, kişinin afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş baba görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş komşu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında sarhoş koca görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında birinin sarhoş olduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş kişi görmek desteksiz kalacağına, insanlara küsüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir