AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş kişi görmek

Kahve falında sarhoş kişi görmek

Kahve falında sarhoş kişi görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, maddi zarara gireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş kişi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında ölen kişiyi sarhoş görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, elinin darda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş kişi görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiyi sarhoş görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, zorlukların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işarettir.

Kahve falında sarhoşla kavga etmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir