AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş koca görmek

Kahve falında sarhoş koca görmek

Kahve falında sarhoş koca görmek hayırlı haberlere, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş koca gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş koca görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kocanı sarhoş görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, elde edilecek menfaatlere delalet eder.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş biri görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sarhoş görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir