AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hastalıklarının biteceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu görmek kazancınızın artacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini sarhoş görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek yeni alanlara yöneleceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini sarhoş görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalettir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir