AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş komşu görmek

Kahve falında sarhoş komşu görmek

Kahve falında sarhoş komşu görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, nasiplerini alacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş komşu gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında komşunu sarhoş görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş komşu görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulur.

Kahve falında eşi sarhoş görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak maddi olanakların kötüleşeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir