AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş baba görmek

Kahve falında sarhoş baba görmek

Kahve falında sarhoş baba görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, stresli bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş baba gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız eleştirilere hazır olun.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş baba görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı sarhoş görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kırılan kalbin onarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını sarhoş görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına inanılır.

Kahve falında babanı sarhoş görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı sarhoş görmek ticarette öne geçeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir