AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun felç olduğunu görmek

Kahve falında kolunun felç olduğunu görmek

Kahve falında kolunun felç olduğunu görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, şükredeceğine delalettir.

Kahve falında kolunun felç olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Kahve falında kolunun felç olduğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felç geçirmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birini felçli görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını felçli görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarının felç olduğunu görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi felçli görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini felç görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir