AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın felç olduğunu görmek

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında babanın felç olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında babasını felç görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında babayı felçli görmek mal ve para kazanılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını felçli görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı felç görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında birini felç olarak görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına inanılır.

Kahve falında yüz felci görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir