AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yerde yatmak

Kahve falında başka bir yerde yatmak

Kahve falında başka bir yerde yatmak mevki kaybına uğrayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir yerde yatmak gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında başka bir yerde yatmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında dar bir yerde yatmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine inanılır.

Kahve falında dar yerde yatmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde yatakta yatmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerde yatmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde yatmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında yerde yatmak zorlukların bir anda biteceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir