AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde yatmak

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında yüksek yerde yatmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir yerde yatmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle yerde yatmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde yatmak birçok ortaklık kurulacağına, kalp kırmayacağına inanılır.

Kahve falında yerde yatakta yatmak mevkilerinin yüksek olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında bir yerde yatmak beklenilen takdiri alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde yatmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir