AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yatakta yatmak

Kahve falında yerde yatakta yatmak

Kahve falında yerde yatakta yatmak saygın biri haline geleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, ağır günler geçireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında yerde yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Kahve falında yerde yatakta yatmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerde yatmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde yatmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde yatmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında dar yerde yatmak çareye ve çözüme ulaşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde yatmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru yerde yatmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir