AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde yatmak

Kahve falında bir yerde yatmak

Kahve falında bir yerde yatmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işlerinin karışacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerde yatmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında dar bir yerde yatmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yerde yatmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde yatakta yatmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde yatmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerde yatmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde yatmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, zararların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru yerde yatmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir