AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yatmak

Kahve falında yerde yatmak

Kahve falında yerde yatmak iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, umutlarını kaybedeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Kahve falında yüksek yerde yatmak fal sahibinin kazancının artacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde yatakta yatmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru yerde yatmak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında bir yerde yatmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde yatmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yerde yatmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde yatmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir