AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde yatmak

Kahve falında yüksek yerde yatmak

Kahve falında yüksek yerde yatmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerde yatmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Kahve falında yüksek bir yerde yatmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerde yatmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yerde yatmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yerde yatmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir yerde yatmak masa başı bir işe girileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerde yatmak kazancını artıracağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında kuru yerde yatmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında yerde yatmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir