AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerde yatmak

Kahve falında dar yerde yatmak

Kahve falında dar yerde yatmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında dar yerde yatmak gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Kahve falında dar yerde yatmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir yerde yatmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yatakta yatmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında dar bir yerde uyumak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında dar bir yerde namaz kılmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisini işine vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir yerde kalmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerden çıkmak işlerinin yolundan çıkacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir