AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerde yatmak

Kahve falında dar bir yerde yatmak

Kahve falında dar bir yerde yatmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çevre değiştireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir yerde yatmak gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Kahve falında dar bir yerde yatmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, anne babayla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında dar yerde yatmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar yatakta yatmak daha çok kazanmaya başlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yerden çıkmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden çıkmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine inanılır.

Kahve falında dar yerde namaz kılmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden geçmek birçok engelin aşılacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir