AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehirde yaşamak

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında başka şehirden ev almak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başka şehirde görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini başka bir şehirde görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire girmek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir