AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehirden ev almak

Kahve falında başka bir şehirden ev almak

Kahve falında başka bir şehirden ev almak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kafasını rahatlatacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, talihin yüzlerine güleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başka şehirde ev görmek doyasıya hasret gidereceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka şehirden ev almak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında başka şehirde olmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına yorulur.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehirde görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir