AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, işini kaybedeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kafa dağıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak ahlakından vazgeçmeyeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında başka şehirde gezmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulur.

Kahve falında başka bir şehire gitmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka şehirde ev görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir