AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehire girmek

Kahve falında başka bir şehire girmek

Kahve falında başka bir şehire girmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında başka bir şehire girmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Kahve falında başka bir şehire girmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine inanılır.

Kahve falında farklı şehire girmek yalan söylemeye, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir şehire girmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında başka şehirde ev görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak helal ekmek yeneceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir şehir görmek çok zengin olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir