AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başka bir şehirde görmek

Kahve falında kendini başka bir şehirde görmek

Kahve falında kendini başka bir şehirde görmek duymadığı sözleri duyacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini başka bir şehirde gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, esenlik bulacağına alamet eder.

Kahve falında başka bi şehire gitmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini başka şehirde görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde olmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir