AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yardımın alınacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hem ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek yüksek moralli olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir şehirde görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehire gitmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir