AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başka şehirde görmek

Kahve falında kendini başka şehirde görmek

Kahve falında kendini başka şehirde görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, onun zamanını çalacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini başka şehirde gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek önemli bir lider haline geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında başka bir şehirde kaybolmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başka bir şehirde görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulur.

Kahve falında başka bi şehire gitmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, şansının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sosyal konumunun değişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir