AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehirden ev almak

Kahve falında başka şehirden ev almak

Kahve falında başka şehirden ev almak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, güzel davetler alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında başka şehirden ev almak gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında başka şehirde ev görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak mutluluğun ve kazancın azalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında başka şehirden ev almak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında başka bir şehire gitmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında başka şehirde bulunmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir