AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir adamla evlenmek

Kahve falında başka bir adamla evlenmek

Kahve falında başka bir adamla evlenmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, başarı ve zafer kazanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Kahve falında başka adamla evlenmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında başka adam görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında başka bir adam görmek yolculuğa çıkmaya, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini başka adamla görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, rütbesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka adamla yatmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir