AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başka adamla görmek

Kahve falında eşini başka adamla görmek

Kahve falında eşini başka adamla görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini başka adamla gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında eşini başka adamla görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başka adamla öpüşmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka adamla evlenmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir adamla öpüşmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karısını başka adamla görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir adam görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir