AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka adam görmek

Kahve falında başka adam görmek

Kahve falında başka adam görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, karamsarlığa düşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında başka adam gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında başka adamla yatmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek işveren pozisyonuna geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısını başka adamla görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini başka adamla görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka adamla evlenmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında başka bir adam görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir