AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir adama aşık olmak

Kahve falında başka bir adama aşık olmak

Kahve falında başka bir adama aşık olmak sağlık problemleri içinde olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda ortaya çıkan ihtiyaçlara ilgi göstermeniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında aşık adam görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulur.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli adama aşık olmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık bir adam görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir adama aşık olmak darlık çektiği günlerini unutacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir