AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir adam görmek

Kahve falında başka bir adam görmek

Kahve falında başka bir adam görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, birlikte bazı işler yapılacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında başka bir adam gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir adamla yatmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında başka adamla öpüşmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını başka adamla görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini başka adamla görmek daha kötü günler yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir adamla öpüşmek ruhen güzelleşeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir