AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka adamla evlenmek

Kahve falında başka adamla evlenmek

Kahve falında başka adamla evlenmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında başka adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında başka adamla evlenmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, şansızlığın kırılacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek belki de hayatının aşkını bulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir adam görmek umutlarını kaybedeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka adamla öpüşmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında başka adam görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulur.

Kahve falında başka bir adamla öpüşmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eşini başka adamla görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir adamla yatmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir