AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka adamla yatmak

Kahve falında başka adamla yatmak

Kahve falında başka adamla yatmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok uğraş vereceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında başka adamla yatmak gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Kahve falında başka adamla yatmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında başka bir adamla yatmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli adamla yatmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla yatmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında adamla yatmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bi adamla yatmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir