AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, önünün kapanacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında başka birinin adam öldürdüğünü görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir adamla öpüşmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başka adamla evlenmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Kahve falında başka bir adam görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında karısını başka adamla görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine delalet eder.

Kahve falında başka adamla öpüşmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka adam görmek yıkılacağına, üzüleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir